Inventarisatie

Juist in dynamische tijden zou kostenbeheersing hoog op de prioriteitenlijst moeten staan. Een groot deel van de bedrijven weten alleen niet hoe zij hun kosten op drukwerkgebied zo laag mogelijk moeten houden omdat zij simpelweg te weinig expertise hebben. De concurrentie is groot maar het kwaliteitsverschil des te groter. Wilt u dus gegarandeerd zijn van een constante prijs kwaliteit verhouding, neem dan contact op met Modderman Drukwerk.

Steeds meer bedrijven maken gebruik van de diensten van Modderman Drukwerk om hun gehele drukwerkpakket onder de loep te leggen. Wie bestellen er allemaal binnen de organisatie, waar wordt er ingekocht, voor welke prijzen, wie houdt de gehele huisstijl in de gaten enzovoorts.

Modderman Drukwerk brengt ordening aan in uw huisstijl/papiergebruik. Wij hebben een bestelsysteem ontwikkeld in eigen beheer om het bestellen van drukwerk gemakkelijker te maken. Het vormgeven en bewaken van uw huisstijl, het organiseren van de formulierenstroom en het beheren van uw drukwerkvoorraden hoeven voor u geen dagtaak te zijn, voor ons wel. Verder kunnen we analyses uitvoeren op uw bestellingen door het jaar heen. Zeker als een bedrijf meerdere vestigingen heeft door Nederland of Europa zijn wij in staat om de bestelprocedures eenduidiger en dus eenvoudiger te maken. Hierdoor ontstaat een eenduidige externe bedrijfspresentatie met dezelfde kleuren en papier waardoor u een consistente kwaliteitsborging naar buiten blijft houden. Door maandelijkse bestelprocedures kunnen we tevens zorgen dat het drukwerk in combinatie gedrukt wordt en dus goedkoper.

Alle lusten voor u, wij houden de lasten onder onze hoede! Beter, goedkoper en zekerder.