Advisering en bemiddeling

Advies over de conventionele manier van drukken is ook een specialisme waar u Modderman Drukwerk voor kunt benaderen. Als onafhankelijk adviseur krijgt u een op maat gemaakt advies. Van persproefcontroles, litho┬┤s, drukproeven tot het uitvoeren van controles tijdens het drukken.

Modderman Drukwerk werkt voornamelijk in de business-tot-business markt. Tevens maken steeds meer reclamebureaus gebruik van de know-how van Modderman Drukwerk.

U kunt voor de volgende vragen of producties bij Modderman Drukwerk terecht:

- Bedrijfsimago
- Huisstijlen
- Vormgeving en drukwerk
- Inventarisatie van uw drukwerkpakket
- Conflicten met uw leverancier
- Perscontrole
- Leveranciers-check
- Inkoop
- Kleurdocumentatie
- Internet

Neem contact met ons op en laat u consulteren wat voor u het beste is om in te stappen bij Modderman Drukwerk. Onze tarieven zijn op maat gesneden en worden per opdracht bepaald.

Dankzij directe communicatielijnen kan er snel worden geschakeld, is er een extra controlepunt bij de uitbesteding van uw opdrachten en is er sprake van totale project- en budgetbewaking! Daarnaast vindt er een gecontroleerde inkoop plaats door kennis van zaken. Modderman Drukwerk is goed geoutilleerd, kan alle bestanden lezen en proeven printen. Van een compleet communicatieplan tot aan het ontwerpen van de huisstijl, wij hebben alles in huis. Informeer naar de mogelijkheden voor uw organisatie!