Werkwijze

Aangezien het aantal mogelijkheden op druktechnisch gebied gigantisch is, is het van essentieel belang dat u kiest voor het juiste grafische bedrijf. Afhankelijk van uw vraag bepalen wij het type bedrijf waar u naar op zoek bent. Gezien het groot aantal druktechnieken is ook het aantal specialisaties van drukkerijen aanzienlijk. Variƫrend van offsetdrukkerijen die gespecialiseerd zijn in grote en kleine oplagen, zoals trouw- en geboortekaarten tot zeefdruk-en digitale drukkerijen. Om erachter te komen in welk soort druktechniek de drukkerij zich specialiseert, gaat Modderman drukwerk na waar het machinepark uit bestaat. Aan de hand van de druktechniek die zich leent voor uw order, wordt beslist of het bedrijf in staat is uw order te verwerken.

De grafische branche is continu in beweging en zichzelf aan het ontwikkelen. De nieuwe mogelijkheden die de huidige technologie biedt zijn ongekend en hebben de afgelopen jaren voor een verdere digitalisering gezorgd. De verschillen per bedrijf lopen steeds verder uiteen en dat zorgt voor complexiteit. Offertes, brieven, facturen, nieuwsbrieven etc. zullen steeds meer in pdf-vorm over de digitale snelweg verstuurd worden.

Wie kan u hierin adviseren en wanneer is het voor uw onderneming van belang?

Modderman Drukwerk is een onafhankelijke partij die u hierin adviseert. Door middel van vakliteratuur, congressen en seminars houdt Modderman zichzelf en u op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van digitaal publiceren en e-business. Wij weten dus op tijd wanneer uw bedrijf toe is aan een nieuwe vorm van communicatie.

Modderman Drukwerk ontwikkelt hiernaast steeds nieuwe producten. Een voorbeeld hiervan zijn de B-sure pakketten. Wilt u zeker zijn van kwaliteit, een goede prijs en afterservice, dan zorgt Modderman Drukwerk ervoor om van uw grafische- of digitale vraag een kwalitatief bijzonder product te maken.

Overzichtelijk, persoonlijk, herkenbaar en voor scherpe prijzen.