Organisatie

Niet alleen het vervaardigen van drukwerk is een vak apart, ook het inkopen van drukwerk is een veelomvattende bezigheid. Het vereist specifieke kennis.

Modderman Drukwerk is een professionele drukwerkinkoper die intensieve contacten met een groot aantal kwaliteitsdrukkerijen in Nederland onderhoud. Als onafhankelijke consultant op het gebied van drukwerk nemen wij veel werk uit handen. Inzetbaar op elk moment van de productie bij elk voorkomend probleem.

Advies, begeleiding en bemiddeling staat centraal waardoor u als consument een op maat gesneden product kunt verwachten. Van conceptontwikkeling tot vormgeving en van pre-press tot en met print. Modderman drukwerk adviseert, begeleidt en bemiddelt drukwerkprocessen en zorgt voor scherpe prijzen en kwaliteit.

Omdat het niet alleen om de aanschaf van een kant en klaar product gaat, maar om veel meer dan dat, is uitgebreide kennis en ervaring een absolute noodzaak. Wij moeten bijvoorbeeld goed kunnen communiceren met grafische vakmensen, inzicht hebben op het prijsniveau van onze drukwerkleveranciers, en zorgen voor een goed eindproduct.